ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Άρθρα


 Σελίδα 1 από 2: > >>

To Club 23.4 και η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ στο Zatopek book cafe

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ: Την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:30 στο χώρο του βιβλιοπωλείου, Π.Τσαλδάρη 209, Καλλιθέα

Club 23.4

Club 23.4 Το μεγαλύτερο κλαμπ στον πλανήτη

CLUB 23.4- MIA ZΩΗ

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα βιβλίο και μια ταινία;

Dani Gambino, DJ The Boy, Δημήτρης Γιώτης: Επικίνδυνοι Πολίτες Ενός Κράτους «Φωτιά»

Κείμενο: Αντώνης Κωνσταντάρας, Φωτογραφίες: Ορέστης Σεφέρογλου (αναδημοσίευση από το VICE) 

 

O Dani Gambino αποτελεί ένα «φαινόμενο» για την εγχώρια rap σκηνή. Μαζί με τον legend Dj The Boy, έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια αρκετές «κορυφές» και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα βρουν «ταβάνι». Το 2023 έφερε το νέο τους album με τίτλο «Επικίνδυνοι Πολίτες», το οποίο μάλιστα αλληλοσυμπληρώνεται με μία πραγματικά δυνατή ταινία μικρού μήκους. Τη σκηνοθεσία της ανέλαβε ο ανερχόμενος Δημήτρης Γιώτης και στα (σχεδόν) 18 λεπτά που διαρκεί παρουσιάζεται μια «σκοτεινή» και συνάμα καθημερινή πλευρά της ελληνικής κοινωνίας - δεν θα πω περισσότερα για να αποφύγουμε τα spoiler.

To Club 23.4 στο βιβλιοπωλείο Librofillo

O Ντίνος Γιώτης συζητά για το μυθιστόρημά του με την συγγραφέα Θεοδώρα Κατσιφή, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023

Το Club 23.4 στο Μουσείο Μαρίκα Κοτοπούλη

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Ζωγράφου και οι εκδόσεις Βακχικόν παρουσιάζουν το βιβλίο του Ντίνου Γιώτη

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης

Οι εκδόσεις Βακχικόν συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Φρανκφούρτης 2022 (19 - 23 Οκτωβρίου 2022), στο ελληνικό stand - Hall 4.1 - No K25.

Το Club 23.4 στη Θεσσαλονίκη
Οι εκδόσεις Βακχικόν και το βιβλιοπωλείο Το κεντρί σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ντίνου Γιώτη Club 23,4.
«Club 23.4» (κριτική της Διώνης Δημητριάδου στην book press)

Ένα πολυσύνθετο βιβλίο που δημιουργεί ερωτήματα, όπως οφείλει να κάνει η καλή λογοτεχνία. Από τις εκδόσεις Βακχικόν, με ένα εξώφυλλο, στο οποίο η έννοια του κύκλου, ως υπενθύμιση ματαιότητας στην αναζήτηση διεξόδου, εγγράφεται μέσα στο απόλυτο μαύρο ενός σύμπαντος βουβού και αδιάφορου.

CLUB 23.4 - Παρουσίαση του βιβλίου στην ΑΡΤΑ

Στον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, 8 μ.μ.

CLUB 23.4 - ΙΑΝΟΣ

Υπογραφή βιβλίου στον Ιανό, στις 30/5

CLUB 23.4 - Παρουσίαση
Το βιβλίο Club 23.4 παρουσιάζεται στον κήπο του Μουσείου Αθήνας, την Δευτέρα 16 Μάϊου, στις 7 μ.μ.
CLUB 23.4

"Η Μεγάλη Εβδομάδα, η ακολουθία του Επιταφίου με τα εγκώμια, η Ανάσταση ήταν συνδεμένα μέσα μου με τον ερχομό της άνοιξης, με το γλυκύ έαρ, με τον έρωτα.

CLUB 23.4

Κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου από τις εκδόσεις βακχικόν

club 23,4

Σε λίγες μέρες...

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου
27 ελληνικά ντοκιμαντέρ πρώτης γραμμής στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (18 Ιουνίου - 28 Ιουλίου)
Μια ζωή στην ΕΡΤflix

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ θα είναι διαθέσιμη στην ΕΡΤflix μέχρι την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ στην ΕΡΤ
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΖΩΗ προβάλλεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2, την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, 23:40 μ.μ.
Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ στις 7 Αυγούστου, στον ΟΡΦΕΑ

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΖΩΗ προβάλλεται την Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, στον θερινό  κινηματογράφο ΟΡΦΕΑ (Άρτα)

Σε απόκρυψη
Το θεατρικό με τον τίτλο ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ, που είναι διασκευή του μυθιστορήματός μου "Ο Άγγελος που έχασε τον δρόμο για τον Παράδεισο", έλαβε το 2ο βραβείο καλύτερου θεατρικού έργου στο London Greek Film Festival (Video Poetica 2020). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το έργο είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Μανώλης Γλέζος (1922-2020)

Έφυγε στα 98 του ο μεγάλος αγωνιστής και σπουδαίος Άνθρωπος

Τα σινεμά κλειστά λόγω κορωνοϊού

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντίνου Γιώτη, παραγωγή Παναγιώτη Κακαβιά, συμπαραγωγή ΕΡΤ και αφήγηση Γιάννη Φέρτη για μια ακόμα προβολή, στον κινηματογράφο ΔΙΑΝΑ, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 5:20 μ.μ.

ΜΙΑ ΖΩΗ στον κινηματογράφο ΔΙΑΝΑ, Κυριακή 23/2/2020

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντίνου Γιώτη, παραγωγή Παναγιώτη Κακαβιά, συμπαραγωγή ΕΡΤ και αφήγηση Γιάννη Φέρτη επαναπροβάλλεται στον κινηματογράφο ΔΙΑΝΑ την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 12 μ.μ.

Στιγμές Αλήθειας

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για Νέους Δημιουργούς, με την παρουσίαση 22 πρόσφατων ντοκιμαντέρ στην στέγη της εταιρείας, Τοσίτσα 11, Εξάρχεια (31 Ιανουρίου- 3 Φεβρουαρίου)

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ από τις 12 Δεκεμβρίου στο ΠΑΛΛΑΣ, στην Άρτα.

Το ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΖΩΗ προβάλλεται από την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου στο σινε ΠΑΛΛΑΣ, στην Άρτα, ενώ συνεχίζονται οι προβολές του στην Αθήνα, στον κινηματογράφο ΔΙΑΝΑ.

13° Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ
Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ προβάλλεται στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 13° Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας,την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.
Μια κριτική...
Αναδημοσιεύω, από τις κριτικές του κοινού στο Αθηνόραμα, την κριτική της ποιήτριας Αρίτας Νταμπούρα, για την ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ
Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ συνεχίζεται στον ΔΑΝΑΟ

 Με πλήθος κόσμου έγινε η πρεμιέρα της ταινίας ΜΙΑ ΖΩΗ  στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ, το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου. Παρευρέθηκαν ο αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής και η ηθοποιός Λήδα Πρωτοψάλτη που συνομίλησαν με το κοινό και ο αφηγητής ηθοποιός Γιάννης Φέρτης.

ΜΙΑ ΖΩΗ στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ

 Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ, σε σενάριο  και  σκηνοθεσία Ντίνου Γιώτη, παραγωγή Παναγιώτη Κακαβιά, συμπαραγωγή ΕΡΤ και αφήγηση Γιάννη Φέρτη προβάλλεται  από τις 2 Νοεμβρίου 2019  στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ.

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου

Είχα την χαρά και την τιμή να βρεθώ καλεσμένος στο Καστελόριζο με την ταινία μου "Μία ζωή" που προβλήθηκε ανάμεσα σε άλλες 26 ταινίες από όλον τον κόσμο, στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ "Πέρα από τα Σύνορα".

Μια ζωή, πέρα από τα σύνορα

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ "Μια ζωή", ένα δοκίμιο πάνω στη ζωή και στο θάνατο, επιλέχθηκε από το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου.

Μια ζωή, Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ πήρε το πρώτο βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ (1st Award Best Documentary) στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου (London Greek Film Festival).


 Σελίδα 1 από 2: > >>