Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Βιβλία

Ο Άγγελος που έχασε το δρόμο για τον Παράδεισο (Ψυχογιός, 2016)

Ο καταζητούμενος Άγγελος ακροβατεί πλέον στην κόψη της ζωής του: Αν ο Δεκέμβριος του 2008 ήταν ερώτηση, τότε ο Φεβρουάριος του 2012 ήταν η απάντηση;

Η Γαλλίδα δασκάλα (Ψυχογιός, 2013)

Ένα  καλοκαίρι ο δωδεκάχρονος Άγις και οι τρεις συνομήλικοι φίλοι του ξεκινάνε με τα ποδήλατά τους για να ανακαλύψουν μια μυστική τοποθεσία στο ποτάμι, όπου εκεί, λέγεται, ότι τα μεσημέρια κάνει μπάνιο γυμνή η  Γαλλίδα δασκάλα. Ένα ταξίδι νοσταλγικό, πίσω στα χρόνια της αθωότητας.

Η αναγνώριση του Μάξιμου Ροδομάνου (Μεταίχμιο, 2004)

Η ζωή του Μάξιμου Ροδομάνου γνώρισε αλλεπάλληλες διακυμάνσεις, από το ζενίθ στο ναδίρ, από την άνοδο στην πτώση. Είναι η τρυφερή και ταυτόχρονα τραγική ιστορία ενός άντρα που κυνήγησε το δικό του όνειρο με κάθε τρόπο και μέσο στον απατηλό κόσμο της λάμψης και της ματαιοδοξίας.

Κοκτέιλ μολότοφ (Σαββάλας, 2003)

(Συμμετοχή)

Μια συμμορία συγγραφέων σε 10+1 εμπρηστικές ιστορίες.
Έκρηξη με ονοματεπώνυμο. Έντεκα σύγχρονοι Έλληνες συγγραφείς ανακατεύουν τα εμπρηστικά υλικά της πένας τους. Δημιουργούν τη δική τους χημική ένωση. Έντεκα ζωγράφοι δίνουν σχήμα στις φαντασιώσεις τους. Μια αυτοσχέδια βόμβα γραφής βρίσκεται ήδη στα χέρια σας.

 

e-mail (Πατάκης, 2000)

Ακροβατώντας ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, ανάμεσα στο ρομαντισμό και στο καυστικό, συχνά σαρκαστικό χιούμορ, ανάμεσα στην τρυφερότητα και στον κυνισμό, μια παρέα παιδιών μας ταξιδεύει, μέσα από τα δαιδαλώδη μονοπάτια του κυβερνοχώρου, στον αντιφατικό κόσμο του σήμερα.