ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Άρθρα


 Σελίδα 2 από 2: << <

Μια ζωή, Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ πήρε το πρώτο βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ (1st Award Best Documentary) στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου (London Greek Film Festival).

Το ποδόσφαιρο, ως άσκηση ευτυχίας

Μεγάλωσα στην γειτονιά του γηπέδου. Οι φωνές από το γήπεδο έφταναν μέχρι το σπίτι μου, κάθε φορά που η Αναγέννηση έπαιζε μπάλα.

Για τον 'Αγγελο που έχασε τον δρόμο για τον Παράδεισο

Αναδημοσιεύω μία συνέντευξη που είχα δώσει ακριβώς πριν από τρία χρόνια, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου μου, στην Γιώτα Παπαδημακοπούλου για το culture21century.gr

Το ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΖΩΗ στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Η ταινία ΜΙΑ ΖΩΗ παρουσιάστηκε στο επίσημο πρόγραμμα του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και η πρώτη δημόσια προβολή της έγινε στην κατάμεστη αίθουσα "Παύλος Ζάννας" του κινηματογράφου Ολύμπιον, στις 7 Μαρτίου 2019.

Μία ζωή, ένα ταξίδι

Δεκαέξι σπουδαίες προσωπικότητες εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΖΩΗ και μέσα από τις εξομολογήσεις τους μιλάνε  για την εμπειρία και τη γνώση που αποκόμισαν από τη ζωή τους

Μία ζωή

Το ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΖΩΗ θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη,7 Μαρτίου, 20:00 (Αίθουσα Παύλος Ζάννας, Κτίριο Ολύμπιον) και το Σάββατο, 9 Μαρτίου, 13:00 (Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης, Αποθήκη 1, Λιμάνι)

Μία ζωή

Το ντοκιμαντέρ ΜΙΑ ΖΩΗ, σε σκηνοθεσία και σενάριο Ντίνου Γιώτη, αφήγηση Γιάννη Φέρτη, παραγωγή KFILMS, ξεκινάει το ταξίδι του από το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όπου επιλέχθηκε για το επίσημο πρόγραμμά του (1-10 Μαρτίου 2019)


 Σελίδα 2 από 2: << <